Wednesday, August 6, 2008

Ma ingrijoreazaa faptul ca pot descoperii oameni care-mi seamana...cam mult; hmmm // sa ma comport normal, sa nu bag de seama cazand de acord cu teoria ca toti avem cate o sosie undeva pe planeta asta? :-?

Ca de exemplu poza asta...vorbind cu mama mea pe mess (pt ca stim cu totii cat de sarguinciosi pot fii uneori parintii vrand sa stie tot ce misca puiul lor - trec si infrunta orice obstacol le-ar cadea in cale fie el si un calculator performant in toate cele) am fost intrebata "dar aici unde erai? de ce nu-mi areti si mie pe unde mergi?"; si deci luata la un scurt interogatoriu parental si pusa cu aceasta "dovada" in fata, am ramas suprinsa si cu un semn mare de intrebare deasupra capului....era grav...uite cum stateam eu cu o posibila poza cu mine in fata ochilor si ma intrebam: "sa fii baut prea mult in seara aia si sa stiu unde ce cum si de ce???".
Dupa o fractiune de secunda in care mi-am pus una mie intrebari, am rasuflat linistita pentru ca intr-adevar nu era vorba de mine.

Toata povestea asta poate fii si o scuza extraoridan de buna..."mama, dar nu sunt eu aia care vomita langa copac....nu as putea eu sa ma imbat in halul asta. De altfel, eu nici nu beau mama! ;;)".... "nuuuu avea cum sa fiu eu aia care se saruta pasional cu baiatul acela superb....maama dar eu nu umblu cu baieti, ma stii doar ;;) mai intai sa am o scoala si un servici serios". Of of of...

Asa ca orice poze ar aparea in aceasta mare gradina a internetului.....nu am fost eu, semana cu mine. ;)


2 comments:

Anonymous said...

ok.retin chestia asta:D

Delia said...

Hei. Am primit linkul asta de la cineva si jur ca stau cu nasul in laptop de juma de zi. L-am citit, admirat, vazut, savurat cap coada. Superb. Te felicit pt rabdarea cu care ai adunat atata frumos si nu numai. As vrea sa fac si eu ceva de genul dar mereu mi-e teama ca poate postez ceva rasuflat or smtn si nu interesaza pe nimeni. sau ma simt vinovata sa postez lucrurile altora. but u pulled it off very nicely. si speaking of similar people. Si eu am incercat de toate de cand eram mica, but mostly sketching. And guess what? Acusica termin jurnalismul. Eniuei. This blog made my day. I'd be thankful if u paid me a visit on mine :) nu ca as avea cine stie ce de aratat. Chiar ma intrebam cum Dumnezeu ai gasit toate bunataturile de pe net.